Ексклюзиви
пʼятниця, 13 березня 2015 10:52

Стала відома дата виходу восьмого епізоду "Зоряних воєн"

Стала відома дата виходу восьмого епізоду "Зоряних воєн"

Восьмий епізод фантастичної кіносаги "Зоряні війни" вийде на екрани кінотеатрів 26 травня 2017 року. Про це оголосив глава кінокомпанії Walt Disney Co. Роберт Айгер, повідомляє агентство Reuters.

У 2012 році компанія Walt Disney Co. придбала за $4 млрд кіностудію Lukasfilm, що володіє правами на зйомки "Зоряних воєн", пообіцявши зняти ще, щонайменше, три епізоду фантастичного циклу.

Спочатку датою виходу на екрани чергового епізоду називалося 18 грудня 2015 року.

Сценарист кінострічок "Петля часу" і "Цегла" Райан Джонсон був найнятий для написання історій для двох нових і поки безіменних "Епізод 8" і "Епізод 9". Крім того, він виступить у ролі режисера.

Крім того Айгер розповів, що перше відгалуження по всесвіту "Зоряні війни" отримало назву "Rogue One" і вийде в грудні 2016 року. Постановкою фільму займеться режисер "Годзілли" Гарет Едвардс. У свою чергу, сценарист Кріс Вайц напише історію до цього фільму, який, імовірно, розповість про персонажа Хана Соло.

Друге, спін-офф заплановано на 2018 рік. Її зйомками займеться Джош Транк, відомий по фільму "Хроніка".

"Зоряні війни. Епізод VII: Пробудження Сили" стане першим фільмом нової трилогії. Його вихід відбудеться 16 грудня поточного року. Після виходу "Епізоду 8" в 2017 році, завершить трилогію дев'ятий фільм, який з'явиться на широких екранах в 2019 році.

Зараз ви читаєте новину «Стала відома дата виходу восьмого епізоду "Зоряних воєн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі