середа, 24 квітня 2013 09:26

Співачка Міка Ньютон зніметься в кіно з відомими американськими акторами

Співачка Міка Ньютон зніметься в кіно з відомими американськими акторами
Фото: comments.ua

Співачка Міка Ньютон зніметься у кіно. Про це вона розповіла минулого тижня на прес-конференції у столичному агентстві "Обозреватель".

"Торік мені один дуже відомий режисер пропонував знятися у його фільмі, але я відмовилася. Тоді сказала: "Я не актриса, а співачка". На початку цього року мені знову зробили таку ж пропозицію. Я вже прочитала сценарій і дала згоду. Назву фільму назвати не можу. Лише скажу, що його зніматиме геніальний режисер. Гратимуть у стрічці відомі американські та російські артисти", - сказала вона.

"Насправді я вже давно мрію знятися у кінокомедії. В житті я дуже весела і мені не раз казали, що я смішніша за "Камеді Клаб", - додала вона.

Нагадаємо, що 2011 року Міка Ньютон переїхала до Лос-Анджелесу. Зараз вона живе і працює у цьому місті. Там займається на курсі "Майстерність актора", продовжує вивчати англійську мову і вдосконалювати акцент.

"Щодня прокидаюся о 7 ранку. Я жайворонок і не звикла довго спати. О 9 їду на заняття з акторської майстерності, потім годину займаюся англійською і стільки ж працюю над акцентом. Перед записом пісні вивчаю текст. Щодня по три з половиною години працюю над кожною фразою, щоб вимовляти її з правильним акцентом. Мрію, що колись зможу вивчити англомовну пісню хоча б за тиждень", - поділилася Міка Ньютон.

"Хоч вже і маю певні успіхи, не перестаю над собою працювати. Постійно займаюся і вдосконалюю свої вміння. За цим часу на особисте життя не вистачає", - поскаржилася вона.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Міка Ньютон зніметься в кіно з відомими американськими акторами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі