четвер, 15 жовтня 2015 09:15

Шокуюча "Любов", напружена "Прогулянка" і лякаючий "Багряний пік" - кінопрем'єри 15 жовтня

Шокуюча "Любов", напружена "Прогулянка" і лякаючий "Багряний пік" - кінопрем'єри 15 жовтня
Фото: korrespondent.net

На цьому тижні прокатники вирішили влаштувати для любителів кіно справжнє свято - відразу три іменитих режисера представлять на великому екрані свої роботи. У прокат виходить Любов - мелодрама Гаспара Ное, яку встигли охарактеризувати як один з найбільш шокуючих фільмів року, а сам режисер називає її "ніжною картиною про кохання".

Шанувальники творчості Гільєрмо дель Торо нарешті дочекаються виходу на великі екрани драми з елементами жаху і трилера Багряний пік - фільму, який занурить вас в похмуру чарівну атмосферу в кращих традиціях робіт цього режисера.

Творець десятків голлівудських блокбастерів Роберт Земекіс представляє біографічну драму Прогулянка з Джозефом Гордоном-Левіттом у головній ролі, яка змусить вас затамувати подих і трохи понервувати.

Не залишаться без захоплюючого видовища і найменші глядачі - для них приготували мексиканський мультфільм Круті яйця. Приємного перегляду!

Багряний пік

Фільм, в якому знялися Міа Васиковська, Джессіка Честейн, Том Хіддлстон і Чарлі Ханнем, розповідає про лякаючий таємничий будинок, який височить на пагорбі за містом, і його мешканців. Щозими сніг навколо маєтка забарвлюється в багряний колір - кажуть, вся справа в червоній глині, але перевірити це особисто не наважується ніхто з жителів міста. Увійти в будинок наважилася тільки молода письменниця Едіт, яка вийшла заміж за власника дивного маєтку. Чи знайде вона тут своє сімейне щастя?

Прогулянка

Картина, заснована на реальних подіях, - це історія відваги і божевілля французького канатохідця Філіппа Петі, який вирушив на ризиковану прогулянку. Прогулянку по канату, натягнутому між хмарочосами в Нью-Йорку ...

Любов 

Хлопець і дівчина, і ще одна дівчина пізнають любов. Вони відкривають її фізично і емоційно, переконуючись, що любов може бути як найбільш приємним відчуттям в нашому житті, так і найжахливішим. Одні називають фільм огидним, інші - прекрасним. Перевірити це можна тільки особисто.

"Не вірте всьому, що говорять! Це ніжна картина про кохання. Насолоджуйтесь переглядом ", - зазначає режисер картини Гаспар Ное. Залишається тільки прислухатися до поради.

Круті яйця

В обов'язки молодого півня Тото входить будити свою ферму дзвінким "кукуріку", але він мріє про більше! Тото хоче стати знаменитим боксером. Чи вдасться йому здійснити свою мрію?

Зараз ви читаєте новину «Шокуюча "Любов", напружена "Прогулянка" і лякаючий "Багряний пік" - кінопрем'єри 15 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі