четвер, 01 вересня 2011 12:13

"Щоб затягнути дівчину в ліжко, достатньо прочитати вірш" - поет

 

Для того, щоб затягнути дівчину в ліжко, достатньо прочитати вірш чи два, вважає український поет Дмитро Лазуткін. Пише еротичні вірші.

"Дівчатам подобається ось цей із рядками "тривожні пальці ловлять вітер, тривожні пальці мов трава, я слід сльози цілунком витер, бо ти не віриш у слова". Я його ніжно нашіптую на вушко. Хоча можна читати й поезію Свідзінського. Текстів вісім поспіль, замордувати її ними. Аби вона не витримала і сказала: "Бери, що хочеш. Тільки досить уже читати ці вірші", - розказав Лазуткін і додав, що в одну жінку можна закохуватися багато разів.

"Можна всоте закохатися в одну й ту саму жінку. Вони мають здібність щоразу поставати в новому світлі. Думаєш: от дурень, така красуня поруч, а ти не помічав. Тоді днями мариш, ночами не спиш, а зранку – до клавіатури або за ручку. Я пишу від руки. Можу мати стосунки з довгоногою білявкою, а потім її проміняти на руденьку з яскравим характером. Не важливий колір волосся, повнота чи худорлявість – просто тебе або торкає, або ні", - зазначив поет.

Найчастіше поет пише вірші напередодні весни.

"Найкраще інтимна лірика пишеться, коли в особистому житті всьо плохо. Бувають хороші вірші й коли все добре. У них менше кохання, але значно більше чоловічих гормонів. Добре пишеться напередодні весни. Коли розумієш, що вона – невідворотна", - зауважив Лазуткін.

Які дівчата надихають Дмитра Лазуткіна та кому він присвячує свої вірші можна прочитати у журналі "Країна" № 33 (86) за 2 вересня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"Щоб затягнути дівчину в ліжко, достатньо прочитати вірш" - поет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі