пʼятниця, 19 червня 2020 11:35

Що зміниться в новому сезоні "Відьмака"

Що зміниться в новому сезоні "Відьмака"
У серіалі з'являться нові відьмаки. Фото: vice.com

У другому сезоні серіалу "Відьмак" від Netflix будуть зміни.

Шоураннерка серіалу Лорен Шмідт Хіссріх розповіла в інтерв'ю The Wrap, що в новому сезоні не буде кількох часових шкал, які критикували глядачі.

У першому сезоні пригоди кожного персонажа часто відбувалися в різний час, навіть з різницею в кілька років. Глядачам було важко за цим слідкувати.

"У другому сезоні ми побачимо, що всі наші персонажі існують в одній часовій шкалі. Ми будемо робити флешбеки, зробимо флеш-форварди, ми фактично інтегруємо час абсолютно по-іншому, чого ми не змогли зробити в першому сезоні", - повідомила Хіссріх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Netflix зніме мультфільм про "Відьмака"

У серіалі з'являться нові відьмаки.

"Ймовірно, моє улюблене доповнення у другому сезоні - це нові відьмаки. Дійсно, в першому сезоні ми познайомилися з Геральтом, і він наш головний приклад відьмака. Потім з'являється ще один відьмак, Римус, який швидко вмирає", - розповіла вона.

У серіалі "Відьмак" 2-го сезону з'явиться актор з відомої кіносаги від HBO "Гра престолів" Крістофер Гів'ю, де він зіграв роль Тормунда.

Зараз ви читаєте новину «Що зміниться в новому сезоні "Відьмака"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі