Ексклюзиви
пʼятниця, 26 січня 2018 15:02

"Смерть Сталіна" - холостий постріл: російський діяч культури про заборону фільму

"Смерть Сталіна" - холостий постріл: російський діяч культури про заборону фільму

У "Смерті Сталіна" Армандо Іаннуччі переконливо зняті сцени арештів. Все інше - холостий постріл. А тема потрібна, особливо у мракобісній Росії.

Написав на сторінці в Facebook російський театральний режисер і композитор Володимир Назаров, який через свою різку позицію щодо політики Кремля виїхав із РФ і сьогодні проживає і працює у Києві.

"Як Ви розумієте, українському міністру культури і на думку не спаде щось забороняти ось так, по дурі, як Мединському по беззаконню. Ну те, що Мединський ідіот, це навіть нецікаво обговорювати" , - наголосив Назаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Посмотрел анекдот про вождя? Дуй в Сибирь арестантским вагоном!" - написали вірш про заборону "Смерті Сталіна"

"А фільм слабкий. Грати нічого, все крутиться "помер", "не помер", "вбити Берію відразу або через суд потім!" Грати нічого. Переконливо зняті сцени арештів! Все інше - холостий постріл. І не смішно, хоча комедія. Шкода", - написав Володимир Назаров.

Міністерство культури РФ відкликало прокатне посвідчення сатиричної комедії "Смерть Сталіна" британського режисера Армандо Іаннуччі. Прем'єра фільму в Росії мала відбутися 25 січня.

Зараз ви читаєте новину «"Смерть Сталіна" - холостий постріл: російський діяч культури про заборону фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі