пʼятниця, 01 листопада 2019 12:35

Смажилися в пустелі, танцювали на капоті Мустанга 1969-го: гурт BRAII випустив кліп

Київський альтернативний гурт BRAII випустив кліп на пісню Slipping із альбому Lovely Dark Things. Платівка вийде 8 листопада.

Автор: пресслужба
  Гурт BRAII випустив кліп на пісню Slipping із альбому Lovely Dark Things
Гурт BRAII випустив кліп на пісню Slipping із альбому Lovely Dark Things

Режисером 7-хвилинного відео виступив одеський оператор Павло Федоров. Зараз живе і працює у Сан-Франциско, штат Каліфорнія, США.

"Slipping — це міні-фільм. Образи героїв, чи то реальних, чи то вигаданих показані через їхніх внутрішніх демонів, — розказує солістка гурту Оксана Бризгалова. — Ми смажилися в пустелі, тинялися придорожніми готелями, танцювали на капоті Мустанга 1969-го, тікали від копів".

Разом із нею у кліпі з'являється Сал Рамацціні — гітарист україно-американського рок-гурту The Gitas, фронтмен колективу "Димна Суміш".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт DETACH випустив перший акустичний альбом

BRAII заснувала співачка, гітаристка й авторка текстів Оксана Бризгалова 2017-го. З нею грають ударник Слава Лось, гітаристи Олексій Кривошеєв та Андрій Шуляков. Виконують інді-рок і пост-панк. Торік випустили дебютний альбом City of Nothing. 2019-го брали участь у відборі на Євробачення.

Оксана Бризгалова — засновниця і власниця студії звукозапису "Исток". Її клієнти - співачки Jamala, LAYAH, гурти O.Torvald, "Бумбокс", INDT.

Зараз ви читаєте новину «Смажилися в пустелі, танцювали на капоті Мустанга 1969-го: гурт BRAII випустив кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі