Ексклюзиви
неділя, 19 травня 2019 10:17

Скандал на Євробаченні: чому Білорусь не голосувала у фіналі конкурсу

Скандал на Євробаченні: чому Білорусь не голосувала у фіналі конкурсу
Фінал Євробачення-2019 пройшов в Ізраїлі 19 травня. Фото: Укрінформ

Білорусь не голосувала у фіналі Євробачення-2019 в Ізраїлі.

Країну усунули від голосування через витік інформації про голосування нацжурі. Ці результати мали б повідомити тільки у фіналі конкурсу, пише Super.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Абсолютна дурість: Данилко висловився про відмову участі України в Євробаченні

Члени журі голосують під час спецвипусків учасників за день до фіналу конкурсу. Жюрі від кожної країни відправляє свої оцінки в EBU. Останні підсумовують дані з результатом глядацького голосування. Тоді виставляють остаточний бал.

Щоб покарати країну за недотримання вимог конкурсу, організатори анулювали результати її голосування. Тобто жодна країна не отримала балів від білорусів. Раніше прогнозували, що найбільше - 12 балів Білорусь готова була віддати представнику Росії Сергію Лазарєву.

Вокальний конкурс Євробачення 2019, який проходив в Ізраїлі, виграв співак з Нідерландів Дункан Лоуренс зі своєю піснею Arcade. Він був фаворитом букмекерів на перемогу і вийшов на вершину списку лідерів після публічного голосування.

Зараз ви читаєте новину «Скандал на Євробаченні: чому Білорусь не голосувала у фіналі конкурсу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі