неділя, 28 січня 2018 01:39

"Цицька, губи качечкою, недоречне чоловіче декольте" - у мережі розкритикували постер нового фільму

У мережі розкритикували постер історичної картини "Легенда Карпат", яка вийде на екрани 29 березня.

Письменник Юрій Винничук розмістив афішу на своїй сторінці Facebook.

"Оскільки Довбуш займався контрабандою, торгуючи тютюном, цей фільм можна назвати Дзідзьо-Контрабас-2. Ще одна ідіотична скороспілка. І це не "історичний екшн", а антиісторичний пукшн", – написав Винничук.

Дописувачі приєднались до критики. Зокрема звернули увагу на те, що на фото у героїні видно голі груди. Також помітили недоречне дороге вбрання Олекси (грає Валерій Харчишин) і шапку, що нагадує головний убір героя пригодницьких фільмів Індіани Джонса.

"Валеріана Джонс: У пошуках карпатського ковчега". - написав Денис Суворов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекордна кількість українських фільмів вийшла в прокат

"Треба ще додати спортивні тачки, і щоб Довбуш стріляв з кулемета, тримаючи його в одній руці .Так фільм стане коньюктурний" - написав Олександр Толчинський.

  Скріншот зі сторінки Facebook
Скріншот зі сторінки Facebook

"Стараються звернути хоч-якось увагу будь-чим. Як не крути, окрім жіночих грудей, тут ще є й чоловічі. От лиш питання, хто носив таку сорочку від Armani серед гуцулів", - пише Максим Равлюк.

"Важко сприймати всерйоз щось, презентоване цицькою, губами качечкою і чоловічим декольте під подряпаною вишкіреною пикою, яка мала б бути крутою і мужньою, але ні ((( плакат виглядає як зла пародія" – написала Ольга Оножко.

Картина "Легенда Карпат" Сергія Скобуна розповідає про ватажка опришків Олексу Довбуша. Головну роль виконав фронтмен "Другої ріки" Валерій Харчишин.Його наречену зіграла Марічка Яремчук.

Зараз ви читаєте новину «"Цицька, губи качечкою, недоречне чоловіче декольте" - у мережі розкритикували постер нового фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі