Ексклюзиви
середа, 08 вересня 2021 00:45

Синя або червона: оригінально презентували перші кадри з нової частини "Матриці"
6

У 4 частині «Матриці» Кіану Рівз повернувся до ролі Нео.
Фото: Warner Bros. Pictures
На кадрах - нові персонажі, але детальної інформації про них ще немає. Актора Яг'ю Абдул-Матіна ми могли бачити у фільмі «Кендімен», що вийшов у прокат в серпні.
Акторка Джессіка Хенвік грала у серіалах «Захисники» та «Гра престолів» - в останньому виконала роль Нимерії Сенд.
Джонатан Ґрофф відомий за серіалом «Мисливець за розумом». Він озвучив Крістофа у мультфільмі «Крижане серце» та зіграв короля Георга ІІІ у оригінальній бродвейській версії мюзиклу «Гамільтон».
Повну версію трейлеру покажуть вже 9 вересня

Кінокомпанія Warner Bros. Pictures показала перші кадри з четвертої частини франшизи "Матриця". На офіційному сайті whatisthematrix.com відвідувачам пропонується обрати синю або червону пігулку. Після цього починається короткий ролик із нарізкою кадрів з майбутньої стрічки.

Повну версію трейлеру покажуть вже 9 вересня.

Прем'єра фільму запланована на 22 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов новий трейлер найочікуванішого фантастичного фільму року

Перший фільм "Матриця" вийшов 1999-го. Отримав 4 премії Оскар – за найкращий монтаж, візуальні ефекти, звук та монтаж звуку. Наступні два фільми – "Матриця: Перезавантаження" та "Матриця: Революція" вийшли 2003-го.

Зараз ви читаєте новину «Синя або червона: оригінально презентували перші кадри з нової частини "Матриці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі