Ексклюзиви
понеділок, 08 серпня 2011 15:09

Син Ентоні Квінна помер просто на вулиці

Син Ентоні Квінна помер просто на вулиці

Актор Франческо Квінн, син голлівудської легенди Ентоні Квінна і його костюмерки Іоланди Аддолорі, помер у п'ятницю дорогою з магазину додому в Малібу, повідомляє The Los Angeles Times з посиланням на його агента.

Згідно з поліцейським звітом, що також опинився у розпорядженні газети, 48-річному Квінну стало погано просто на вулиці на очах у сина. Негайно викликана сусідами швидка відвезла актора в лікарню, де змогли лише констатувати його смерть.

Франческо Квінн народився в Римі в 1963 році. Акторську кар'єру розпочав зі "Взводу" (Platoon, 1986) Олівера Стоуна, де був зайнятий у другорядній ролі. Згодом багато грав в серіалах, у тому числі і разом з батьком. Також з батьком знявся в картинах "Страдіварі" (Stradivari, 1989) і "Зірка для двох" (A Star for Two, 1991). Його останнім проектом було "Вершкове небо" (Buttermilk Sky) - картина про зірку родео, який взяв до себе в будинок дівчинку-сирітку.

У Квінна та його дружини Валентини Кастелліні-Квінн залишилося троє дітей.

Зараз ви читаєте новину «Син Ентоні Квінна помер просто на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі