Ексклюзиви
вівторок, 23 липня 2019 21:45

"Сімпсони" покажуть серію про "Дуже дивні справи" та "Форму води"

"Сімпсони" покажуть серію про "Дуже дивні справи" та "Форму води"
Щороку у мультсеріалі "Сімпсони" виходить серія про культові фільми жахів. wp.com

Починаючи з 1990-го у мультсеріалі "Сімпсони" кожного року виходить пародійна серія, присвячена Хелловіну. Цього разу вони знімуть епізод, що буде повторювати події серіалу "Дуже дивні справи" та фантастичного фільму "Форма води". Прем'єра відбудеться 20-го жовтня.

"Сімпсони" - культовий американський мультсеріал про родину. Проект висміює сучасний устрій США. Головні герої — батько родини Гомер, його дружина Мардж та діти Барт, Ліса, Меггі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Барт наркоман, Гомер - охоронець тюрми: Сімсонів перезняли на російський лад

"Дуже дивні справи" - телесеріал про дітей, що вимушені розгадувати таємниче зникнення друга. У цей час вони зустрічають загадкову лису дівчинку. Та стверджує, що її звуть "Одинадцята". Роль "Одинадцятої" дісталася Лісі Сімпсон, а її брат Барт зіграє одного із хлопчиків, Майка.

"Форма води" - це фентезійний фільм 2017-го мексиканського режисера Гільєрмо Дель Торо. Німа жінка працює прибиральницею у науковому інституті, до якого привозять загадкову водну істоту. У них складаються дивні відносини, що переростають у кохання. Жінка вирішує врятувати істоту, за сюжетом.

Серії "Сімпсони: Хелловін" розділяються на 3 коротких історії, що пародіюють відомі фільми жахів. У цих епізодах автори серіалу використовують жартівливі хелловінські імена. Наприклад, творець "Сімпсонів" Метт Ґрейнінґ підписується Bat Groening. Слово bat перекладається як "кажан".

Зараз ви читаєте новину «"Сімпсони" покажуть серію про "Дуже дивні справи" та "Форму води"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі