Ексклюзиви
пʼятниця, 23 березня 2018 18:07

Серіал "Володар перснів" хочуть зробити найдорожчим в історії

Серіал "Володар перснів" хочуть зробити найдорожчим в історії
Серіал "Володар перснів" може коштувати $500 млн. Фото: tubefilter.com

На перші два сезони серіалу "Володар перснів" компанія Amazon Studio може витратити до $500 млн . Тоді він стане найдорожчим в історії кіно.

Очікується, що серіал стане приквелом до кінотрилогії "Володар перснів", витрати на яку були майже вдвічі менші - $281 млн, пише interfax.com.ua.

За даними джерел, тільки права на екранізацію творів знаменитого англійського письменника, які Amazon викупила у студії Warner Bros. Television, коштували $250 млн.

Даних про терміни виходу серіалу і команду його творців поки що немає. Толкієнівську сагу кілька разів адаптували для радіо і двічі - для великого екрану, але її вперше екранізують у малому форматі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі показали, як виглядають "живі" локації "Володаря перснів"

Глава Amazon Джефф Безос особисто зацікавлений в успіху екранізації, оскільки сам є шанувальником жанру фентезі. Зацікавленість в масштабному проекті з Толкієна вписується в нову концепцію Amazon, яка має намір відійти від нішевих серіалів і залучити ширшу - міжнародну - аудиторію.

Компанія Amazon офіційно оголосила про те, що купила права на телевізійну адаптацію книги "Володар перснів" британського письменника Джона Рональда Руела Толкіна.

Серіал складатиметься з кількох сезонів і буде показаний на Prime Video. Основна дія шоу розгортатиметься у Середзем'ї, але вона включатиме в себе кілька сюжетних ліній, які передували "Братству персня". Передбачається виробництво ще кількох спін-оффов серіалу.

Зараз ви читаєте новину «Серіал "Володар перснів" хочуть зробити найдорожчим в історії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі