Ексклюзиви
пʼятниця, 03 листопада 2023 12:52

Серіал HBO "Дім дракона" отримає продовження

Серіал HBO "Дім дракона" отримає продовження
Другий сезон почнуть знімати весною. Фото: IMDb

На початку літа 2024 року на каналі HBO відбудеться прем'єра другого сезону серіалу "Дім дракона".

Керівник каналу Кейсі Блойс повідомив про це під час пресконференції в Нью-Йорку. Журналістам показали перший трейлер сезону, але деталі вони не розголошують, повідомляє Variety.

Сюжет "Дому дракона" розгортається за 200 років до подій "Гри престолів". Й ньому йдеться про династію Таргарієнів у Вестеросі після об'єднання Семи Королівств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Менше тижня до прем'єри – де дивитися найочікуваніший серіал 2022 року "Дім дракона"

Перші 10 серій вийшли в ефір з 21 серпня по 23 жовтня 2022 року. Серіал отримав рекордні рейтинги для HBO і його продовжили на другий сезон.

У другому сезоні зіграли Метт Сміт, Олівія Кук, Емма Д'Арсі, Єва Бест, Стів Туссен, Фаб'єн Франкель, Юен Мітчелл, Том Глінн-Карні, Соноя Мізуно та Ріс Іфанс. На екрани повернуться Гаррі Коллетт, Бетані Антонія, Фібі Кемпбелл, Фіа Сабан, Джефферсон Холл та Меттью Нідхем.

Наступної весни почнуть знімати спін-офф "Гри престолів" "Лицар семи королівств". Дія серіалу розгортається за століття до подій "Гри престолів".

Американська стрімінгова компанія HBO розробляє продовження серіалу "Гра престолів". Там розповідатиметься про від'їзд одного з героїв кіносаги, Джона Сноу, з Вестероса.

Персонажа, ймовірно, зіграє Кіт Герінґтон, який втілив його у серіалі. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Зараз ви читаєте новину «Серіал HBO "Дім дракона" отримає продовження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі