Ексклюзиви
вівторок, 10 жовтня 2017 17:43

Сергій Бабкін відмовився визнати Росію агресором - з'явився запис розмови

Сергій Бабкін відмовився визнати Росію агресором - з'явився запис розмови
Музикант Сергій Бабкін відмовився визнати Росію агресором Фото: Інтерв'ю з України

Представник Добровольчого Руху ОУН Антон Петрівський оприлюднив аудіозапис розмови з музикантом Сергієм Бабкіним. Петрівський заявив, що змушений був оприлюднити аудіо, оскільки виконавець збрехав у дописі, опублікованому на офіційній сторінці.

За словами активіста, ще за місяць до концерту у Львові представники руху дзвонили організаторам заходу з проханням записати офіційну заяву Бабкіна про те, що він більше не гастролюватиме Росією та на окупованих територіях, а також назве РФ країною-агресором. Протягом місяця активісти відповіді так і не отримали, та за день до концерту, 6 жовтня, Сергій Бабкін сам зателефонував Антону Петрівському.

"Я не боюся заявити на камеру, що Росія є агресором. Якщо я так думаю – відверто, щиро, всім серцем, усією душею – то я зараз запишу таке на телефон. Але якщо я так не вважаю і в мені щось опирається – я не можу цього сказати",– зізнався музикант в розмові.

Аудіозапис розмови Сергія Бабкіна з активістом.

У Львові націоналісти намагаються зірвали концерт співака Сергія Бабкіна. Його звинувачують у гастролях у Росії та в окупованому Криму.



Зараз ви читаєте новину «Сергій Бабкін відмовився визнати Росію агресором - з'явився запис розмови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі