Ексклюзиви
понеділок, 24 жовтня 2011 10:37

Ще до виходу другого "Шерлока Холмса" Warner Bros. вирішив зняти третій

Ще до виходу другого "Шерлока Холмса" Warner Bros. вирішив зняти третій

Warner Bros. планує зняти третій фільм про Шерлока Холмса за участю Роберта Дауні-молодшого і Джуда Лоу, повідомляється на сайті Deadline.

Компанія вибрала Дрю Пірса в якості сценариста третьої серії. В даний час Пірс працює над сценарієм до картини "Залізна людина 3", головну роль в якій також виконує Дауні-молодший.

Другий фільм Warner Bros. про Холмса поки не вийшов у прокат. Картину випустять на екрани з підзаголовком "Гра тіней" в середині грудня 2011 року. Дауні-молодший виконує у фільмі головну роль, Лоу грає доктора Ватсона. Головного антагоніста - професора Моріарті - грає Джаред Харріс. Крім того, в картині зайняті Рейчел Макадамс, Нумі Рапас і Стівен Фрай. Режисером "Шерлока Холмса 2", як і першої серії, є Гай Річі.

Перша стрічка Річі про Холмса вийшла в грудні 2009 року. Згідно з даними BoxOfficeMojo, загальні збори фільму склали понад 524 мільйонів доларів США при бюджеті в 90 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Ще до виходу другого "Шерлока Холмса" Warner Bros. вирішив зняти третій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі