понеділок, 29 липня 2019 21:45

Сценарист "Форсажу" пояснив, чому трюки виглядають неправдоподібно

Сценарист Кріс Морган, що працював над усіма частинами серії фільмів "Форсаж", пояснив, чому трюки у цих стрічках виглядають неправдоподібно та порушують закони фізики.

Автор: podrobnosti.ua
  Фільм “Форсаж 9” вийде 21 травня 2020-го. Головні ролі виконають Він Дизель, Мішель Родрігес, Мішель Пфайфер, Джон Сіна та Геллен Міррен.
Фільм “Форсаж 9” вийде 21 травня 2020-го. Головні ролі виконають Він Дизель, Мішель Родрігес, Мішель Пфайфер, Джон Сіна та Геллен Міррен.

"У роботі у мене є одне внутрішнє правило. Я великий шанувальник екшен-фільмів і, до речі, люблю фізику. Моє особисте обмеження - ми можемо обійти закони фізики, але не повинні їх ламати безповоротно. Як це визначити? Я вважаю так: чи відбувається під час перегляду, під час екшен-сцени, щось настільки фізично неможливе або абсурдне, що порушує віру глядача в те, що відбувається на екрані? Через що несподівано ти не можеш отримувати задоволення від фільму і тебе не хвилює доля персонажів ", - каже Морган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мультфільмі "Король Лев" заховали реальну сцену

11-го липня відбулася прем'єра фільму "Форсаж: Хоббс і Шоу" режисера Девіда Літча. Люк Хоббс та Декарт Шоу не подобаються один одному. Люк — американський спецагент, що любить спорт та здорову їжу. Декарт — британський піжон, працює у розвідці - надає перевагу дорогим костюмам та автівкам. Їхнім родинам загрожує небезпека. Агенти вимушені працювати в команді заради захисту найдорожчого, за сюжетом. Головні ролі виконали Джейсон Стейтем, Двейн "Скала" Джонсон та Геллен Міррен.

Зараз ви читаєте новину «Сценарист "Форсажу" пояснив, чому трюки виглядають неправдоподібно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі