четвер, 23 лютого 2017 14:44

"Щастя не оминеш" - Сергій Жадан та "роздІловІ" виступили на Луганщині

Автор: cultprostir.ua
 

21 лютого розпочався гастрольний тур музично-поетичного проекту Сергія Жадана на підтримку першого альбому "роздІловІ: Щастя не оминеш". Перший виступ відбувся у місті Щастя на Луганщині. 25 лютого дадуть концерт у Києві в кінотеатрі "Кінопанорама". Вартість квитків - від 100 до 250 гривень. Про це повідомляє cultprostir.ua.

Поезія Жадана у "роздІлових" поєдналася з музикою Олексія Ворсоби і Влада Креймера. Режисер - Оля Михайлюк. Почали працювати разом у березні 2012 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вручили нагороди музичної премії YUNA-2017

"Це живий проект. Він твориться щоразу по-новому, що й робить його унікальним. Але, разом із тим, "роздІловІ" існують уже тривалий час. Склалися свої усталені музичні обриси. Це самодостатній матеріал. Містить усе, що потрібно справжній музиці - щемкість, гіркоту, пронизливість і надію. Тепер у цьому можна переконатись, просто увімкнувши запис", - сказав Сергій Жадан.

Альбом має вийти наприкінці лютого. Його записали в Одесі у серпні 2016 року.

Усього "роздІловІ" з гастрольним туром відвідають вісім міст України. Завершальний концерт відбудеться 1 березня у Львові.

Зараз ви читаєте новину «"Щастя не оминеш" - Сергій Жадан та "роздІловІ" виступили на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі