вівторок, 02 січня 2018 17:24

Розповіли, яке новорічне телешоу зібрало найбільше глядачів

Розповіли, яке новорічне телешоу зібрало найбільше глядачів
У новорічну ніч найбільше дивилися "Вечірній квартал". Фото: tvshow.in.ua

У новорічну ніч найбільш рейтинговим шоу на телебаченні став "Вечірній квартал". Цю програму дивилися 4,5 млн українських телеглядачів (29.2%).

Про це повідомляє tsn.ua з посиланням на дані досліджень компанії "Комунікаційний Альянс".

До топу каналів за часткою переглядів у проміжку з 22:00 до 01:00 також увійшли "Інтер" (12,7%), ICTV (11,4%), "ТРК Україна" (10,6%), "Новий Канал" (6,0%) та "НТН" (3,7%).

Зокрема, канал "Інтер" показував новорічний концерт "Главная елка страны". Участь взяли українські співачки, які активно гастролюють в Росії: Ані Лорак, Світлана Лобода, Таїсія Повалій, Софія Ротару.

Канал ICTV випустив у ефір новорічний випуск гумористичної програми "Дизель Шоу".

На "ТРК Україна" транслювали концерт "Музична платформа" з Іриною Білик, Олегом Винником, Наталією Могилевською та іншими виконавцями.

"НТН" показували концерт "Дискотека 80-х", який записували на СК "Олімпійський" у Москві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко назвав найкращі українські пісні за рік

Український співак, шоумен і продюсер Андрій Данилко у новорічну ніч виступав на корпоративі під Москвою. Фото і відео зі святкування опублікував в Instagram російський ведучий і актор В'ячеслав Манучаров.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, яке новорічне телешоу зібрало найбільше глядачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі