Ексклюзиви
понеділок, 12 листопада 2018 21:45

Розкрили сюжет серіалів за "Грою престолів"

Розкрили сюжет серіалів за "Грою престолів"
За "Грою престолів" планують зняти ще 4 серіали. Фото: Bustle

Американський письменник Джордж Мартін, автор серії книг "Пісня льоду і полум'я", що лягла в основу серіалу "Гра престолів", розкрив сюжет спін-офів саги.

2 приквели до "Гри престолів" знімуть на основі його книги "Полум'я і кров", яка виходить в США 20 листопада, пише The Guardian.

Збірка є хронікою правління династії Таргаріенів, прабатьків королеви Дейенеріс з оригінального серіалу. Зокрема мова йтиме про завоювання Ейгона Таргаріена, який об'єднав Сім королівств за допомогою драконів.

"Жоден з проектів не можна назвати спін-офом у традиційному сенсі. Ви не побачите подальші пригоди Арьї, Санси або Джона Сноу, ви будете подорожувати назад в часі. Дія чотирьох шоу відбуватиметься по всій карті світу, і як мінімум два точно засновані на матеріалі з "Полум'я і крові", - розповів письменник.

Мартін підкреслив, що серіали за майбутньою книгою ще не отримали схвалення телеканалу HBO, який володіє правами на фентезійну сагу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки витратили на зйомки нового сезону "Гри престолів"

У червні HBO схвалив створення 1-го приквела "Гри престолів". Його дія розгортається за 10 тис. років до подій оригінального серіалу. Головні ролі в ньому виконають Наомі Воттс і Джош Уайтхаус. Назву і дату виходу поки що не оголошують.

Зараз ви читаєте новину «Розкрили сюжет серіалів за "Грою престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі