Ексклюзиви
пʼятниця, 10 серпня 2018 21:45

Розкрили долю улюбленця глядачів із "Гри престолів"

Розкрили долю улюбленця глядачів із "Гри престолів"
Виклали сценарій останньої серії 7-го сезону. Фото: nerdist.com

Прихильники телесеріалу "Гра престолів" знайшли підтвердження, що Тормунду, одному з головних персонажів, вдалося вижити після подій в останній серії телефільму.

Останню серію 7-го сезону номіновали на премію "Еммі" в категорії "Кращий сценарій", повідомляє The Insider. Разом з цим опубліковали сценарій епізоду, завдяки чому і з'ясувалася доля Тормунда і Берика Дондарріона. Фанати серіалу вважали, що героям не вдалося пережити атаку Короля Ночі на Стіну.

"Тормунд і Берик ведуть здичавілих по сходах, вирізаним в льоду. У Східного Дозору є тільки масивні гвинтові сходи, на відміну від Чорного замку. Вони рятуються втечею і зникають з поля зору", - йдеться в сценарії.

Раніше виконавця ролі Тормунда Крістофера Хівью помітили на знімальному майданчику 8-го сезону "Гри престолів". Це означає, що його герой буде присутнім у продовженні серіалу, який вийде на екрани в 2019 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замок з "Гри престолів" продають за ціною квартири в Києві

Крім "Гри престолів", на премію "Еммі" в категорії "Кращий сценарій" претендують серіали "Американці", "Корона", "Розповідь служниці", "Дуже дивні справи" і "Вбиваючи Єву". Перможця назвуть 17 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Розкрили долю улюбленця глядачів із "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі