Ексклюзиви
пʼятниця, 22 квітня 2011 17:10

Спецтема: Євробачення-2011

Російська боді-арт майстриня звинувачує Міку Ньютон у плагіаті
7

Фото: Фото: зі сторінки Христини Єлізарової в ЖЖ

Російська боді-арт майстриня, яка також займається декором приміщень, Христина Єлізарова звинувачує Міку Ньютон у плагіаті.

Про це вона написала на своїй сторінці "живого журналу" harmooony.

Єлізарова каже, що у декораціях у кліпі на пісню "Ангел" використали її колаж, який вона створила минулого літа. З цією піснею Ньютон цього року представлятиме Україну на пісенному конкурсі "Євробачення".

Цей кліп зняв режисер Олександр Іваненко в київському цирку. За сюжетом, Міка грає дві ролі: дівчину, яка живе в 30-х роках минулого століття та сучасну молоду особу.

"Люди, які хочуть попіаритися за чужий рахунок, завжди знайдуться. Хтось казав, що цей кліп здертий з Агілери, хтось ще щось. Думаю, будуть ще закиди. Нам це дуже приємно чути. Нам все одно: ексклюзивно, не ексклюзивно. Цьому кліпу вже 8 місяців і заява пролунала тільки зараз. Це викликає у мене посмішку. Можна причепитися до будь-якого кліпу. Половина кліпів українських співаків здерті із зарубіжних, просто трошки по-іншому зроблені. Всі ідеї літають у повітрі. У нас був найпростіший кліп, шукали людей, які зроблять швидко, якісно, гарно, і недорого", - сказав продюсер співачки Тимофій Нагорний.

24 серпня на Майдані незалежності відбудеться концерт, присвячений участі Міки Ньютон у Євробаченні. Її проводжатимуть вітчизняні артисти та гості з Європи.

Зараз ви читаєте новину «Російська боді-арт майстриня звинувачує Міку Ньютон у плагіаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі