понеділок, 12 березня 2018 12:40

Росіяни розкритикували пісню Юлії Самойлової для Євробачення

Росіяни розкритикували пісню Юлії Самойлової для Євробачення
Представниця Росії на Євробаченні -2018 презентувала конкурсну пісню. Фото: youtube

Російська співачка Юлія Самойлова, яка представить Росію на Євробаченні, випустила пісню I Won't Break ("Я не зламаюся"). З нею виступить у 2-му півфіналі пісенного конкурсу, який відбудеться 10 травня у Португалії.

"Це не просто ніжна балада, а пісня зі стержнем. Підкреслює мій жвавий характер, і мені це подобається. Вона про мене. Я себе в ній відчуваю справжньою", - зазначила Юлія.

На офіційному каналі Євробачення в Youtube відео зібрало майже 5 тис. вподобань і такуж саму кількість дизлайків. Російськомовні користувачі мережі пісню I Won't Break розкритикували.

"Як сильно голос оброблений", "Росія точно буде на першому місці, шкода, що знизу", "Знову купа бек-вокалу і обробки. Вона наживо це ніколи не заспіває", "Пісня жахлива. Не комільфо тиснути на жалість", - написали у коментарях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Рибак вдруге представить Норвегію на Євробаченні

Торік СБУ заборонила Юлії Самойловій протягом 3-х років в'їжджати на територію України через її виступи в окупованому Криму. У зв'язку з цим співачка не змогла взяти участь у Євробаченні, яке проходило в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни розкритикували пісню Юлії Самойлової для Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі