середа, 22 березня 2017 18:05

Росія відреагувала на заборону Самойловій в'їжджати в Україну

Росія відреагувала на заборону Самойловій в'їжджати в Україну
Росія відреагувала на заборону Самойлової в'їжджати в Україну. Фото: misstits.ru

У Держдумі Росії прокоментували рішення СБУ про заборону в'їзду в Україну конкурсантки на Євробачення-2017 Юлії Самойлової.

Про це повідомляє tsn.ua.

"Маємо взагалі відмовитися від участі у цьому конкурсі. Те, що зробила українська влада, - свинство. Пошлемо Самойлову на Євробачення, коли конкурс проходитиме в іншій країні. Гірше вона співати не стане. Ми і так знаємо, що ми гідні і хто кращий. Їм не треба підігравати", - сказала заступник голови комітету Держдуми з культури Олена Драпенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2017: СБУ заборонила Самойловій в'їзд в Україну

"Заборона нашій конкурсантці на в'їзд - це цинічний і нелюдський акт київської влади",- прокоментував заступник міністра закордонних справ РФ Григорій Карасін.

"Подаватиму клопотання про включення в російський список санкцій усіх осіб, які беруть участь в організації конкурсу Євробачення-2017 у Києві. Переконаний, що рішення щодо нашої артистки приймали на рівні президента Порошенко та його найближчих поплічників. Мета одна - нишком, підленько, боягузливо принизити Росію", - сказав депутат "Единой Росии" Віталій Мілонов.

СБУ заборонила в'їзд в Україну представниці Росії на Євробаченні-2017 Юлії Самойловій на три роки. Співачка незаконно відвідала анексований Крим 2015 року.
Юлія Самойлова має першу групу інвалідності. З дитинства пересувається на візку.

Зараз ви читаєте новину «Росія відреагувала на заборону Самойловій в'їжджати в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі