четвер, 01 жовтня 2020 18:00

Російський кавер Аліни Паш назвали лайном та самогубством

Російський кавер Аліни Паш назвали лайном та самогубством
Аліна Паш вирішила поєднати свій музичний стиль 2020-го з пострадянським хіп-хопом. За її словами, Титомир - це рівень. Фото: Instagram.

Аліна Паш виконала кавер на пісню російського репера Богдана Титомира "Делай, как я".

"Коли я була мала, почула цей трек і подумала: гм, цікавий дядько! І він такий сміливий, що він так робить. Я люблю цей трек. Тому ми, власне, й взяли його", - каже Аліна Паш.

За її словами, зробити кавер запропонував колега по сцені DrumsDaddy. Кліп профінансувала російська компанія Ferrero. Вийшов у рамках акції "Освіжи музику". У ній також взяли участь 5 російських виконавців, Монатік та Лайма Вайкуле.

Користувачі Instagram та YouTube розкритикували Аліну в коментарях:

Як казав класик, це мерзость, це реально мерзость

"Яке прикре самогубство!".

"А я якраз думав, що видалити з Apple Music, щоб нову музику завантажити... Дякую)".

"Чому нема жодного російського репера який заспівав би українською? Поважайте себе і свою історію".

У відео є бояришник?

"Це фіаско, братан ©".

"Мені подобається творчість Аліни, але ось такі дії з її боку... навіть не знаю. Просто завжди Росія намагалася підкорити Україну, знищувала нашу мову. А тут дівчина з Закарпаття, з самого серця нашої Батьківщини, і підтримує їх "двіж". Я із Севастополя, але таке враження, що я, навіть мешкаючи в проросійському оточенні, більше проникаюся нашою реальною історією. Ну просто, я не знаю... невже вся справа в грошах? Або це така позиція, яку я не зовсім можу зрозуміти".

"Противно таке чути і бачити. Воняє совком до того ж".

З дна постукали

"Вже стала Тарілкою Московихою? До побачення".

"Притворялася гуцулкою доки рубль не попав в око)".

Шо за лайно? Якшо тебе тримають в заручниках - кліпни 5 разів у наступному відео

"Одна дівчинка написала в коментарях під злісним постом про цей кавер, шо вона б ніколи не почула цю пісню, якби не Ви. Так от, вважаю, що це найгірше: гірше за те, що російською, гірше, за те, що плюнула на фанатів, гірше за російські гроші. Просто продовжуєте тримати нас в тому культурному просторі, а були і є сподівання, шо створите наш сучасний український культпростір. Вважаю весь хейт у Вашу сторону виправданим і замалим)".

Співак та діджей Богдан Титомир родом з Одеси. Робив аранжування для гурту "Ласковый май". 1989-го став учасником гурту "Кармен". Через три роки зайнявся сольною кар'єрою у напрямку хіп-хоп. Один з перших та найвідоміших кліпів - "Делай как я". Автор крилатої фрази "Пипл хавает". Деякий час проживав у США, потім повернувся в Росію. Зараз виступає під сценічним образом Че Гевара.

Зараз ви читаєте новину «Російський кавер Аліни Паш назвали лайном та самогубством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі