Ексклюзиви
пʼятниця, 03 листопада 2006 14:35

Російські зірки розповіли звідки взялися їхні псевдоніми

Як відомо, багато російських поп-зорок використовують для своєї сценічної кар"єри псевдоніми. Так Алла Перфілова стала Валерієй, Віталій Грачев - Вітасом, Лариса Мячинськая - Ларисою Доліной, Єфрем Апджян - Аврамом Руссо.

Деякі із виконавців розповіли звідки з"явилися у них псевдоніми.

За словами Наташі Іонової, відомішої як Глюкоза, до її прізвиська приклали руку її власні батьки.

- Тато і мама у мене програмісти. Я була першою у дворі, в кого з"явився комп"ютер. А всім відомо, що програма, яка "глючить" (працює з помилками), називається глюкоза. У мене і в школі було прізвисько Глюк або Глючка. Тому що я постійно в якісь історії вплутувалася. Глючило мене, коротше. Коли розповіла про це Максу Фадєєву, він запропонував назвати проект "Глюк"OZA". За словами співачки в очі її частіше називають Наташа, а позаочі - Глюкоза, - розповіла співачка.

Сара Семендуєва, більше відома як Жасмин, знайшла друге ім"я завдяки композиторові Володимиру Матецкому.

- Матецкий сказав, що, дивлячись на мене, він представляє принцесу з казки "Чарівна лампа Аладдіна". Так я і стала Жасмин. Ми з казковою героїнею дійсно дуже схожі. Жасмин всім довела, що справжня любов існує. Про це я співаю у своїх піснях, - сказала виконавиця.

Катя Лель насправді - Катерина Чупрініна. Дівчина, яка приїхала до Москви з Нальчика була готова покоряти шоу-бізнес зі своїм ім"ям. Але перший продюсер співачки Юрій Айзеншпіс заявив, що справжнє прізвище у дівчини дуже довге, немилозвучне і таке, що не запам"ятовується.

- І тоді ми посилено почали думати над псевдонімом. На це пішло більше року. Ми переглянули всілякі довідники сподіваючись знайти там щось, - безрезультатно. При цьому багато відомих людей пропонували мені взяти їх прізвище і придумати красиву легенду, що я їх родичка. Але ми на це не пішли, - розповіла Чуприніна.

За її словами, вона випадково пригадала, що у Римського-Корсакова є такий герой - Лель, який втілює весну.

- Це дуже близько до мого характера. Правда, в Айзеншпіса була думка зробити мене Катею Ель, але потім він передумав. У результаті я стала Катею Лель, - розповіла вона. І ось вже 6 років навіть у паспорті співачка записана як Катерина Лель.

Співачка Максім, пісні якої "Ніжність" і "Важкий вік" уже рік тримаються на перших місцях хіт-парадів, змінювати ім"я в паспорті не збирається. Це на сцені вона Максім, а так - Марина Максимова.

- У моєму житті багато що пов"язане з ім"ям Максим. Прізвище у мене Максимова, брат Максим. З дитинства мене всі називали Максим. І взагалі я дуже сильно переживала, що народилася дівчинкою, - сказала Максимова.

Лада Волкова стала Ладою Денс.

- Спочатку існувала група "Бікіні Денс", де були ще 2 дівчини. Потім гурт перейменували в "Лада Денс": Лада - це я, дівчина, яка співає, а Денс - 2 інші, вони танцювали. Але публіка чомусь наполегливо не приймала цього розділення, думаючи, що назва групи і є моє ім"я, - розповіла про походження свого псевдоніму Волкова, повідомляє ФактNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Російські зірки розповіли звідки взялися їхні псевдоніми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі