вівторок, 07 березня 2017 06:59

Російські політики боротимуться за концерти артистів в Україні

Російські політики боротимуться за концерти артистів в Україні
Скасування концертів Орбакайте спричинило скандал. Фото: samara.kp.ru

Російські політики хочуть звернутися до міжнародних організацій, щоб оскаржити скасування концертів артистів в Україні. Зокрема, Крістіни Орбакайте. 8 березня співачка мала виступити в Одесі.

Про це повідомляють РІА Новини.

"Шкода, що культура для української влади стала "розмінною монетою" у політичних іграх. Скасування ще одного концерту — це приклад грубого тиску на російськомовне населення. Це чергова спроба "вбити клин" між нашими народами. У ситуацію час втрутитися міжнародним організаціям. Піднімемо це питання на найближчих засіданнях РПЛ ООН, ОБСЄ та ЮНЕСКО за участю представників неурядових організацій", - сказала Олена Суторміна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російську співачку не хочуть пускати до Одеси

"Через неможливість забезпечення безпеки колективу і глядачам на концертах в Україні, змушені перенести виступи на осінь," - написала Крістіна Орбакайте у своєму Facebook. Співачка планувала концерти в березні в Києві, Дніпрі, Одесі та Харкові.

13 червня 2014 році Орбакайте виступила на "Днях Москви" в окупованому Росією Криму.

Зараз ви читаєте новину «Російські політики боротимуться за концерти артистів в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі