пʼятниця, 22 червня 2018 18:26

Російські гуляння і балалайки - фестиваль у столиці обурив міністра

Російські гуляння і балалайки - фестиваль у столиці обурив міністра
У столиці проведуть фестиваль "исконно русской энергии".

Запланований у Києві фестиваль Atlas Weekend готує "настоящее русское гулянье" з балалайками.

Про це у Twitter повідомив віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко.

Міністр виклав анонси виступу російського виконавця "Нейромонах Феофан".

"Камо грядеши, російський народний драм? Нейромонах Феофан, Медведь та диджей Никодим готують забійну месу для Atlas Weekend. Сміливий мікс російської народної пісні та бравої електроніки вийшов безкомпромісним. Збирайся, народ, на гуляння: будемо топтати поле ВДНГ під балалайний драм-н-бейс", - йдеться в описі.

На оголошеннях Concert.ua виконавця анонсують так: "Настоящее русское гулянье, сарафаны и онучи... Получите заряд исконно русской энергии".

"Поки путінський режим душить Сенцова, Кольченка, Балуха та інших бранців Кремля, організатори київського фестивалю Atlas Weekend запрошують "ісконно рускіх" чуваків з електробалалайками, у косоворотках і в лаптях. Навіщо? Своїх або європейських не вистачає? Чи це новий тренд?" - написав Кириленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час виступу в Києві Гребенщикова звинуватили в рашизмі

Торік фестиваль Atlas Weekend запрошував російських артистів Найка Борзова і Дельфин. Однак їм заборонили в'їзд в Україну через відвідини окупованого Росією Криму.

Зараз ви читаєте новину «Російські гуляння і балалайки - фестиваль у столиці обурив міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі