Ексклюзиви
середа, 16 лютого 2011 13:23

Ріанна влаштувала сексуальні танці на сцені Brit Awards (ФОТО)
16

Ріанна
Фото: Фото: Reuters
Авріл Лавін
Джастін Бібер
Льюїс Хемілтон (праворуч)
Шеріл Коул

Кращою групою Великої Британії на церемонії Brit Awards, що відбулася у вівторок пізно ввечері в лондонському залі O2, були оголошені Take That.

Колектив, котрий неодноразово очолював британські чарти, був вперше номінований на цю нагороду ще в 1993 році, ще до того, як групу залишив соліст Роббі Вільямс, однак дочекався премії лише через 17 років і три невдалі номінації, коли Роббі Вільямс благополучно повернувся і взяв участь у записі альбому Progress.

"Для групи Take That повертаються дні лідерства в чартах і загальнонаціональної слави, а їхні альбоми продаються все краще і краще", - заявив представник найбільшої мережі музичних магазинів HMV Дженнаро Кастальдо. Він уточнив, що альбом Progress, що вийшов у листопаді 2010 року, розійшовся більш ніж двохмільйонним тиражем, причому 235 тисяч копій було продано в перший день релізу.

За кращий британський альбом року нагородили лондонський фолк-квартет Mumford & Sons, що випустив свій дебютний диск Sigh No More на власні кошти. Досі ця група, створена в 2007 році лондонськими школярами, була відносно маловідома.

Звання кращої співачки року дісталося колишній дівчині соліста Mumford & Sons Лорі Марлінг.

Репер нігерійського походження Тайні Темпа, справжнє ім'я якого Патрік Чуквумека Окогву, переміг в загальнонародному голосуванні відразу за двома номінаціями: кращий сингл і прорив року. Однак кращим співаком року став не він, а інший репер - Бен Дрю, який виступає під псевдонімом "План Б". Міжнародним "проривом року" став кумир тінейджерів Джастін Бібер.

Дві премії отримали канадці Arcade Fire, чий диск The Suburbs нещодавно виграв "Греммі". Цей же альбом оголосили найкращим у Великій Британії, до того ж канадський дует назвали найкращою іноземною групою.

Кращою іноземною співачкою стала уродженка Барбадосу Ріанна, а кращим іноземним співаком - американець Сі Ло Грін.

Премією критиків відзначили 22-річну Джессі Джей, чий дебютний альбом Who You Are повинен вийти в найближчі дні.

Премії Brit Awards, головні нагороди в британській поп-музиці, вручаються з 1977 року. З 1982 року церемонія стала проходити щорічно.

Нагадаємо, тріумфатором минулого року стала Леді Гага.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Ріанна влаштувала сексуальні танці на сцені Brit Awards (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі