четвер, 11 серпня 2011 12:34

Режисер "Гаррі Поттера" зніме "жахастик" по Кінгу

Режисер "Гаррі Поттера" зніме "жахастик" по Кінгу

Режисер "Гаррі Поттера" Девід Йетс екранізує роман Стівена Кінга "Протистояння". Роман був опублікований вперше в 1978 році.

Роман розповідає про смертельний вірус, який знищує практично все населення Землі. Ті, що вижили жителі США розбиваються на два табори. Частина з них стає на бік зла і приєднується до Рендалл Флегг, також відомому як "Чорний людина". Решту об'єднує 108-річна негритянка Абігейл Фрімантл, що володіє паранормальними здібностями.

Девід Йетс раніше працював над чотирма фільмами про Гаррі Поттера. Режисер поставив стрічки "Гаррі Поттер і орден Фенікса", "Гарі Поттер і Принц-полукровка" і обидві частини "Гаррі Поттера і Дарів смерті". Останній з цих фільмів, що вийшов в прокат в липні 2011 року, недавно був визнаний найбільш касовою картиною року. Його збори склали 1,146 мільярда доларів США. В результаті фільм також зайняв третій рядок у списку найкасовіших стрічок в історії кінематографа.

Сценарій для "Гаррі Поттера і Дарів смерті" написав Стівен Кловз. Студія Warner Bros., Відповідальна за зйомки екранізації "Протистояння", сподівається, що Кловз візьме участь і в цьому проекті. Передбачається, що на основі оригінальної книги Кінга будуть зняті два або навіть три фільми.

Зараз ви читаєте новину «Режисер "Гаррі Поттера" зніме "жахастик" по Кінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі