вівторок, 10 жовтня 2017 21:48

Режисер "Зоряних війн" не може вирішити, коли глядачам їх дивитись

У мережі з'явилась інформація, що американський режисер Райан Джонсон закликав глядачів не дивитись трейлер восьмої частини "Зоряних війн"- "Останні Джедаї". Ролик вчора виклали на Youtobe.До заміток додають скріншоти зі сторінки Джонсона.У Twitter він буцім-то написав, що трейлер дуже хороший, але справжнім шанувальникам саги варто його уникати, оскільки містить занадто багато деталей сюжету.

 

Зараз допис на сторінці Джонсона відсутній. Натомість з'явився інший. "Забудьте все, що я говорив до того, - написав під посиланням на трейлер режисер, - і дивіться це, дивіться це!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Великій Британії надрукували марки на честь "Зоряних воєн"

За день у мережі ролик зібрав більше 9 млн. переглядів. Восьма частина космічної саги "Зоряні війни" є сиквелом попередніх фільмів, а також другим фільмом у третій трилогії.В український прокат фільм вийде 14 грудня.

Студія Lucasfilm презентувала новий трейлер 4-го сезону анімаційного серіалу "Зоряні війни: Повстанці". Прем'єра сезону відбудеться 16 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Режисер "Зоряних війн" не може вирішити, коли глядачам їх дивитись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі