пʼятниця, 23 березня 2012 22:25

Режисер розповів, як знімав фільм про Кличків

Режисер розповів, як знімав фільм про Кличків
Денхардт два роки прожив разом з Кличками. Фото: nonstop.in.ua

З 15 березня в українських кінотеатрах показують фільм німецького режисера Себастіана Денхардта про братів-боксерів Володимира та Віталія Кличків - "Клички".

"У Німеччині більшість вважають, що Клички — німці. Після двох років спільних зйомок зрозумів, що німцями брати ставати не хочуть. Вони – горді українці. Уперше зустрівся з Володимиром у його тренувальному таборі в австрійських Альпах. Він нас частував барбекю власного приготування. Відтоді ми два роки прожили разом із братами", - розповів режисер.

Він зазначив, що перед зйомками завжди бере у своїх героїв довге інтерв'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Такого ажіотажу в нас ніколи не було" - про фільм "Клички"

"Для того, щоб вони перестали помічати мене, соромитися камери. Одразу попереджаю про тривалість бесіди, пропоную чай або каву, багато розповідаю про себе. Перші запитання, що ставлять, мене насправді не цікавлять. Вони всім відомі, відповіді можна знайти у Вікіпедії. Але людям завжди цікаво про себе розповідати. Інтерес підкуповує. З мамою Кличків розмовляв майже 3 години. У фільмі є лише три її висловлювання. Це було важливо, адже Володимир і Віталій сказали, що це буде перше й останнє публічне інтерв'ю їхніх батьків. Мати зізналася, що ніколи не дивиться боїв синів по телебаченню. Під час трансляцій гуляє вулицею, чекає на дзвінок із новинами. Брати ж після останнього удару гонга в першу чергу телефонують їй. Зрозумів, що всім успіхам спортсмени завдячують своїй родині",  - додав Денхардт.

Прочитати про зйомки стрічки та її презентацію в Києві можна у журналі "Країна" № 11 (114) за 22 березня 2012 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси. Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «Режисер розповів, як знімав фільм про Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі