четвер, 20 грудня 2018 17:46

Просто бомба: Монатік підкорив публіку новою запальною піснею

Просто бомба: Монатік підкорив публіку новою запальною піснею
Манатік випустив новий хіт Фото: Elle.ua

Український виконавець Дмитро Монатік випустив новий трек "Все, що мені потрібно".

Пісня стала саундтреком до романтичної комедії "Секс і нічого особистого", пише Апостроф.

Відео опубліковано на YouTube-каналі співака.

"Ми не вперше працюємо над музикою для кінофільмів і чітко усвідомлюємо, що фінальний акорд залишає головний післясмак усього, що відбувається у кінострічці. Тому відповідальність була для нас колосальною. Щиро сподіваюся, що пісня завоює місце не тільки у кіно, але і у вашому житті" , - додав він.

Шанувальники прийшли у захват, прослухавши трек. "Ця пісня буде черговим хітом", "З перших нот тіло починає рухатися під ритм", "Як завжди, отримала заряд позитиву", "З першої ноти кинуло в мурашки", "Як завжди, просто яд", - пишуть коментатори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня Монатіка пролунала у забороненому російському серіалі

"Секс і нічого особистого" - ремейк канадської романтичної комедії "Секс і нічого зайвого", яка вийшла у прокат 2012-го. Головний герой картини - скромний молодий чоловік, який вирішив боротися з власної сексуальною недосвідченістю та невпевненістю у стосунках з жінками. У фільмі знялися Сергій Притула та Андрій Данилко.

У мережі з'явився новий тізер української комедії "Секс і нічого особистого" режисерки Ольги Ряшиної.

За сюжетом, на пропозицію руки і серця Сергію кажуть, що він у ліжку повний нуль. Герой приймає чоловіче рішення та їде до Праги на Новорічні свята до свого друга Василя. Після ночі обломів у стрип-клубі випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною. Дівчина обіцяє зробити з нього супергероя. Але на шляху до великої мрії стає його колишня дівчина.

Зараз ви читаєте новину «Просто бомба: Монатік підкорив публіку новою запальною піснею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі