Ексклюзиви
середа, 17 жовтня 2018 16:46

Продюсерка серіалу "Школа" розкрила інтригу

Продюсерка серіалу "Школа" розкрила інтригу
"Школа" продовжиться навесні 2019 року

Заключна частина другого сезону відомого українського серіалу "Школа" продовжиться навесні 2019-го. На екранах він з○явиться під назвою "Школа. Випускний".

"Ми розповімо, як склалося життя головних героїв після пожежі. Розкриємо актуальне питання для підлітків - вибір майбутньої професії та вступ до університету. Наші герої також пройдуть всі випробування випускного класу. Продовжать боротьбу за популярність і любов", - розповіла головна продюсерка Ольга Слісаренко, пише НВ.

За словами Слісаренко, пожежа стане поворотною точкою в житті головних героїв. "Все зміниться настільки, що конкурентки Лола та Ніка стануть кращими подругами. Також стане ясно, чи вдасться врятувати вагітну Дарину Петрівну, яка пішла в епіцентр вогню, щоб знайти Тоху. Покажемо, з ким залишиться Катерина Анатоліївна", - заінтригувала продюсерка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт CLOUDLESS представив саундтрек до серіалу "Школа"

"Школа" - перший україномовний серіал про актуальні проблеми підлітків.

Головні ролі в серіалі виконують Яніна Андрєєва, Микита Вакулюк, Олена Курта, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Анна Трінчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук, Данило Черкас (Вегас).

Зараз ви читаєте новину «Продюсерка серіалу "Школа" розкрила інтригу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі