Ексклюзиви
понеділок, 26 лютого 2018 14:08

Продюсер назвав секрет перемоги Melovin у нацвідборі Євробачення

Продюсер назвав секрет перемоги Melovin у нацвідборі Євробачення
Український виконавець Melovin представить Україну на "Євробаченні-2018" в Лісабоні. Фото - culturemeter.od.ua

Український поп-електронік виконавець двадцятирічний Melovin (Костянтин Бочаров) переміг у Національному відборі на "Євробачення-2018" завдяки п'яти маніпулятивним чинникам, які привертають увагу глядачів.

Про це сказав український продюсер Денис Путінцев, менеджер співачки Анастасії Приходько в блозі продюсера на STARBOM.com.

"Згадайте, як ви гортаєте стрічку соціальної мережі? Що привертає вашу увагу? Класичні п'ять "С" – секс, страх, смерть, скандал, сміх. Melovin з його космічною привабливістю для малоліток, зовнішністю типу Marilyn Manson, палаючими сходами в небеса і фан-базою, найпереконливіше побудував відносини з цільовою аудиторією, став для обивателів сценічним адептом цих п'яти "С", - каже Путінцев.

Продюсер пояснив, чого не вистачило кожному з решти фіналістів Нацвідбору для перемоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: TAYANNA прокоментувала свою поразку в фіналі нацвідбору Євробачення

"LAUD – ні сексу, ні страху, ні сміху. Влад Каращук - якісний вокаліст. Але холодний і сирий. Скільки б юний герой не намагався "працювати над поглядом", до рівня rag'n'bone Man у нього ще харизма не зросла. VILNA порушила мене екологічно чистим стимулятором – автентикою. Але моя потенція ослабла до фіналу на тлі платонічної любові до world music. Дівчина знову таки не дала мені нічого з п'яти "С".
Окремо виділив Путінцев гурт The Erised, який виконує танцювальну й електронну музику.

"The Erised – приклад музичної значущості у вузьких колах, яка тьмяніє в софітах мас-маркету. Я давно знаю Соню Сухорукову (вокалістка колективу). Один час ми навіть намагалися разом працювати. Гарна дівчинка з мого улюбленого Харкова. Але пора бути жорсткішим, працездатнішим і вміти подавати себе – і зовні, і внутрішньо", - сказав продюсер.

Melovin — український співак, родом з Одеси. Переможець шостого сезону українського вокального шоу "X-Фактор". 24 лютого переміг у фіналі національного відбору від України на Євробачення-2018. Журі віддало виконавцю 5 балів, а глядачі - найвищий бал - 6. Представлятиме Україну на 63-му пісенному конкурсі "Євробачення"-2018 в з піснею Under. Псевдо Melovin - поєднання імені дизайнера Маквіна (який є кумиром виконавця) та свята Гелловін.

Зараз ви читаєте новину «Продюсер назвав секрет перемоги Melovin у нацвідборі Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі