понеділок, 20 березня 2017 14:51

Притула розповів, чому насправді не вестиме Євробачення

Притула розповів, чому насправді не вестиме Євробачення
Сергій Притула вів Національний відбір конкурсу Євробачення-2017 Фото: zefir.ua

Шоумен Сергій Притула повідомив, чому насправді не вестиме Євробачення-2017. Пояснення розмістив у Facebook на власній офіційній сторінці.

Допис є реакцією Притули на заяву радіоведучого Павла Шилька (DJ Паші). Останній наголошував, що Сергій не годиться у ведучі пісенного конкурсу. За його словами програми, які Сергій веде українською мовою, не можуть гарантувати його ідеальний рівень англійської на самому фіналі конкурсу.

Сергій уточнив, що 25 лютого він заявив, що не вестиме фінал конкурсу. Якби запропонували, він би все одно не долучався до роботи. Через два дні оргкомітет Євробачення опублікував прес-реліз, де вказали трьох нових ведучих Євробачення. Зазначили, що Сергій Притула теж брав участь у відборі конкурсу, але не пройшов його. Сергій наголосив, що не брав участі у кастингу.

"Якщо вже бути максимально відвертим, то для мене це Євробачення принесло б тільки зайвий "геморой". Я звик розглядати будь-який проект із позиції плюсів і мінусів. Щодо плюсів? Мама буде щаслива. Дуже відносний аргумент, за всієї поваги до мамусі. Давайте без Ґугла назвіть мені імена ведучих минулорічного Євробачення. А позаминулого? Наступного дня після конкурсу ніяка бельгійська домогосподарка не згадає, як тебе звати", - пише Притула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Притула сказав, чому молодь не ходить до церкви

Притула також додав, що медіа-спікер Євробачення-2017 Павло Шилько, озвучив нову версію, що шоумен англійською так жартувати не зможе, як українською. Незважаючи на те, що Сергій веде безліч корпоративних заходів англійською.

"Дорогий Павле і шановний оргкомітет Євробачення. Зосередьте свою роботу над конкурсом і відмахайтесь від моєї скромної персони. Я не розумію, навіщо ви наповнюєте інформаційне середовище своїми вигадками. Думаю, вам було б краще просто ігнорувати того Притулу, аніж кілька разів змінювати пояснення людям, чого ви не взяли мене на конкурс", – відповів на це Сергій.

Притула щиро відповів, що не шкодує про свій вибір і повністю підтримує рішення оргкомітету щодо вибору ведучих, яких вважає справжніми професіоналами. Також Сергій побажав Україні чергової перемоги.

Ведучими Євробачення-2017 оргкомітет конкурсу обрав Олександра Скічка, Володимира Остапчука та Тимура Мірошниченка. Для них почали створювати костюми.

Зараз ви читаєте новину «Притула розповів, чому насправді не вестиме Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі