Ексклюзиви
пʼятниця, 02 серпня 2024 21:52

Притула розповів, скільки заробляв на телебаченні

Притула розповів, скільки заробляв на телебаченні
Сергій Притула вів передачі на трьох каналах. Фото: УНІАН

Волонтер та шоумен Сергій Притула розповів про свої заробітки на телебаченні.

Кар'єру він розпочав 2008 року на "Новому каналі". Разом з Олександром Педаном та Ольгою Фреймут він вів "Підйом", передає "Укрінформ".

На піку Притула був ведучим одночасно семи програм на трьох телеканалах. Його річний дохід становив $150 тис, а це понад 4 млн грн. Декілька років тому це дозволило йому придбати одразу три квартири у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Притула пояснив, звідки в нього гроші на придбання трьох квартир

"Це були досить хороші гроші з огляду на минулі роки. Скажімо так, вартість цих трьох квартир, які були придбані у 2020 році, - менша, аніж був мій річний заробіток на "Новому каналі". Ну, квартири вийшли, здається – 4,1. Для мене в ті часи це абсолютно притомна, підйомна, нормальна цифра. Відпрацювати на "Новому каналі", починаючи з "Підйому", "Файна Юкрайна", "Хто зверху" й так далі. Кожного року в мене було як мінімум три проєкти на "Новому", а ось, здається, у 2018 я вів сім проєктів на трьох каналах – "ICTV", "СТБ" і "Новий", - пригадав він.

Після повномасштабного вторгнення Росії Притула оголосив, що він йде з телебачення. Він присвятив себе благодійності і заснував власний фонд.

Благодійна організація "Фонд Сергія Притули" офіційно існує з 21 липня 2020 року, проте волонтерством Притула почав займатись від початку російсько-української війни, з 2014-го.

18 серпня 2022 року Притула та блогер Ігор Лаченков придбали для потреб ЗСУ на зібрані народні пожертви у безстрокове користування потужності фінського космічного супутника компанії ICEYE.

Зараз ви читаєте новину «Притула розповів, скільки заробляв на телебаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі