пʼятниця, 05 лютого 2021 14:12

Презентував кліп до 25-річчя станції "Академік Вернадський"

Автор: facebook.com
  Київський музикант Postman презентував кліп на пісню "Антарктида". Це спільний проєкт із Національним антарктичним науковим центром
Київський музикант Postman презентував кліп на пісню "Антарктида". Це спільний проєкт із Національним антарктичним науковим центром

Співак Postman випустив кліп на пісню "Антарктида" з нагоди 25-річчя української антарктичної станції "Академік Вернадський". Відео змонтували із записів, що відзняли полярники під час 25-ї Української антарктичної експедиції.

"Восени я написав на сторінку з ідеєю зробити спільно з полярниками кліп на мою нову пісню, - каже Postman. - Запропонував познімати станцію, океан, людей, що там працюють, і що вони бачать кожного дня. У той же вечір надійшла схвальна відповідь.

Протягом наступних 4 місяців нам надсилали відео з Антарктиди. Окрім приголомшливих краєвидів, тут ви побачите українських полярників, станцію "Академік Вернадський" зсередини та зовні, а також багато пінгвінів. Більшість із цих кадрів унікальні та публікуються вперше. Нехай пісня сприятиме ближчому знайомству з вітчизняними науковцями в Антарктиді та їхнім вкладом у світову науку".

За словами артиста, "Антарктида" – пісня про ізоляцію, написана під час 1-го локдауну торік. На її створення надихнув документальний фільм про нарвалів, які більшу частину року проводять у напівзамерзлих річках, відрізані від океану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дрейфуючі тюлені та пінгвіни - свіжі фото з української станції в Антарктиді

Postman - сценічний псевдонім музиканта Костянтина Почтаря з Києва. Виконує пісні англійською та українською. Виступав в 11 європейських країнах, був учасником фестивалів та шоукейсів в Україні, Польщі та Угорщині. "Антарктида" - 2-й сингл з майбутнього альбому.

Зараз ви читаєте новину «Презентував кліп до 25-річчя станції "Академік Вернадський"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі