Ексклюзиви
понеділок, 03 грудня 2018 03:28

Презентували мультик про відомих українців, заснований на реальних подіях

Презентували мультик про відомих українців, заснований на реальних подіях

"Книга-мандрівка. Україна" - перший мультсеріал про відомих українських діячів, заснований на реальних історіях. Героями мультсеріалу є всесвітньо відомі українці, об'єкти та події.

Серіал створений на основі бестселера "Книга-мандрівка. Україна" від креативної агенції Green Penguin та видавництва #книголав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найвпливовіший фільм в історії

Наприклад, у одній серії йдеться про те, як українцю розгадати писемність стародавньої цивілізації майя, не виходячи з кабінету, чому ніколи не варто викликати на дуель Нобелівського лауреата, хто допоміг Миколі Гоголю створити перше українське фентезі та як харків'янка змінила світ балетної моди і отримала "Оскар". Події перших п'яти серій будуть розгортатися у Харкові та Римі, в Одесі та Гватемалі, на Полтавщині та поблизу Нью-Йорка.

"Історії успіху, наукові відкриття та культурні досягнення зображено у легкому форматі едьютейнмент. Такий підхід поєднує яскраву мультиплікацію з навчально-пізнавальним фактажем та історичними подіями, — говорить авторка книги та креативна продюсерка мультфільмів Ірина Тараненко. — За нашим задумом, мультфільми мають заохотити відкривати Україну не лише дітей, але й дорослих".

Музичний супровід та заставки спеціально для мультсеріалу створив український гурт Tik Tu.

Український мультфільм вперше вийде в прокат у Китаї. Це - "Викрадена Принцеса".Анімація пройшла перевірку та повністю відповідає творчим і законодавчим вимогам КНР.

Зараз ви читаєте новину «Презентували мультик про відомих українців, заснований на реальних подіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі