Ексклюзиви
вівторок, 12 січня 2021 16:26

Пояснили відсутність Саманти в перезапуску "Секс і місто"

Пояснили відсутність Саманти в перезапуску "Секс і місто"
Сара Джессіка Паркер пояснила, чому Кім Кетролл не зніметься у продовженні культового серіалу "Секс і місто". Декілька років ходять чутки про конфлікт актрис через гонорари та особисту неприязнь. Фото: Instagram

Американський серіал "Секс і місто" перезапустять. Виходитиме на стрімінговому сервісі HBO.

Знімуться майже всі акторки, які грали в оригінальному телешоу: Сара Джессіка Паркер, Крістін Девіс та Синтія Ніксон. Окрім Кім Кетролл.

Сара Джессіка Паркер пояснила, чому Кетролл не зніметься в продовженні культового серіалу.

"Я не відчуваю до неї неприязні. Я ніколи не говорила нічого подібного. І ніколи не скажу. Саманта не є частиною цієї історії. Але вона завжди буде частиною нас. Неважливо, де ми і чим займаємося", – написала Сара Джессіка Паркер.

Кілька років тому в американських ЗМІ з'явилися чутки про конфлікт на знімальному майданчику між Кім Кетролл та Сарою Джессікою Паркер. Припускають, що причина в більшому гонорарі Паркер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гламурна Сара Джессіка Паркер вийшла на вулицю у звабливій піжамі

2017-го Кім Кетролл зізналась в інтерв`ю, що актриси серіалу ніколи не були друзями, а лише прикидалися. Називала Сару Джессіку Паркер лицеміркою.

Коли остання висловила співчуття Кім стосовно смерті її брата, Кетролл відповіла: "Я не потребую твоєї любові або підтримки в цей трагічний час. Дозволь мені пояснити, якщо досі не зрозуміло. Ти не моя сім'я. Ти не мій друг. Я пишу це, щоб сказати це востаннє. Припини використовувати нашу трагедію для відновлення власного іміджу милої дівчини".

Виробництво серіалу почнеться в Нью-Йорку цієї весни. Режисери планують зняти 10 серій по 30 хв. Вийшов промотизер.

Серіал виходив з 1998-го по 2004 рік. Має 6 сезонів та 2 повнометражні стрічки. Дія розгортається в Нью-Йорку і розповідає про життя 4 подруг у віці "за 30". Вони вільно обговорюють питання сексу, кохання та кар'єри. Ці бесіди з подругами надихають одну з них, журналістку Керрі Бредшоу, писати колонку в газеті.

За словами Синтії Ніксон, серіал зумів зробити революцію щодо стереотипів. Усім актрисам було більш як 30 років. Сюжет пропагував думку, що жінки думають не тільки про заміжжя, а й про секс та просто насолоду від життя.

Зараз ви читаєте новину «Пояснили відсутність Саманти в перезапуску "Секс і місто"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі