вівторок, 31 жовтня 2017 13:27

Потап без Насті випустив новий міні-альбом

Потап без Насті випустив новий міні-альбом
Виконавець Потап заявив про початок сольної кар'єри Фото: 24СМИ

Виконавець Потап заявив про початок сольної кар'єри. У соцмережах представив новий трек.

Тепер виступатиме під псевдонімом ПТП. На сторінці в Instagram Потап повідомив, що вже випустив дебютний міні-альбом свого проекту під назвою "Стиглі сливи". Також Потап поділився уривком з дебютної композиції "Малібу".

"Доброго ранку, друзі! У першій половині дня потрібно заряджатися позитивною, приємною музикою, я приготував вам цілий міні-альбом "Стиглі сливи" і кліпчик від ПТП "Малібу". УВАГА! Ненормативна лексика", - підписав відео Потап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських заінтригувала шанувальників тизером першого кліпу без Потапа

Потап анонсував передзамовлення на новий міні-альбом. Охарактеризував напрямок творчості проекту ПТП.

"Я нарешті зважився показати свою темну сторону. Творчість ПТП - те, про що іноді заборонено говорити і те, що заборонено випускати. Тексти справжні і дуже чесні. Також воно буде відрізнятися від решти тим, що це справжній хіп-хоп-проект" , - розповів Потап.

Потап повідомив, що міні-альбом "Стиглі сливи" складається з чотирьох треків. Незабаром пообіцяв представити кліп на одну з композицій.

Український дует "Потап і Настя" оголосили, що зроблять перерву у спільній кар'єрі. Про це артисти повідомили у відео, яке опублікували 24 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Потап без Насті випустив новий міні-альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі