пʼятниця, 26 січня 2018 21:45

Останній фільм у кар'єрі Жана Рено зніматимуть на озері Синевир

Останній фільм у кар'єрі Жана Рено зніматимуть на озері Синевир
Жан Рено зіграї найманого вбивцю, який рятує дівчині життя. Фото - 420on.cz

У Карпатах на о. Синевир зніматимуть українсько-французький трилер "Останній крок". Головну роль виконає зірка французького кінематографу Жан Рено. Для нього стрічка стане заключною в акторській кар'єрі, - повідомили на сайті Держкіно України.
За сюжетом, найбільш розшукуваний з-поміж найманих вбивць, Генрі, переховується на березі маленького віддаленого озера в Канаді. До його шале потрапляє дівчина після тяжкого нещасного випадку на мотосанях. Перебуває при смерті. Чоловік, котрий усе життя вбивав, вперше рятує життя.
"Останній крок – на межі психологічного трилера та фільму-ініціації. Кілька днів сплетені за допомогою ненависті та зачарованості", - сказав режисер Фредерік Петіжан.
Оператором-постановником буде триразовий лауреат премії "Сезар", французький кінооператор Т'єррі Арбогаст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Смерть Сталіна" - холостий постріл: російський діяч культури про заборону фільму

Ролі також виконають канадська акторка Сара Лінд, англійський актор Том Хоппер, американець Гарі Дурдан, а також українські актори Ігор Цишкевич, Маргарита Бурковська, Олег Карпенко.

"Залучення до співпраці Жана Рено як кінозірки світового рівня, окрім перспективності власне проекту, означає ще й визнання української кіноіндустрії світовою професійною спільнотою", - сказав голова держкіно Пилип Іллєнко.

Зйомки будуть проходити також у Києві, Нью-Йорку та в Канаді.
Вихід стрічки у прокат запланований на 2019-ий рік.

Контракт про надання повнометражному копродукційному фільму "Останній крок" державної фінансової підтримки 21 млн 630 тис. грн. Підписали 26-го січня.
Загальна вартість виробництва – 73 млн 877 тис. 206 грн.

Презентували офіційний тізер і постер українського екшну про захист залізничної станції Крути київськими студентами від окупаційного війська генерала Муравйова у 1918-му році. Картина присвячена 100-річчю бою і матиме назву "Крути.1918". Вийде на екрани 6 грудня 2018-го.

Зараз ви читаєте новину «Останній фільм у кар'єрі Жана Рено зніматимуть на озері Синевир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі