середа, 11 жовтня 2006 11:52

Порнофільм "Глибоку глотку" визнали класикою

 

Революційний порнофільм "Глибока глотка" увійшов до списку 100 головних кінострічок всіх часів і народів, складеного журналом Radio Times. Стрічка увійшла до кіно-гіду разом з таким класичним фільмом, як "Громадянин Кейн".

- "Глибоку глотку" не можна рекомендувати всім - насправді це дуже поганий фільм. Але заперечувати його вплив було б чистим снобізмом. Це взагалі не список великих картин - такі ми вже не раз випускали. Це подорож по історії кіно із зупинками на фільмах, які змінили індустрію, - в кращу або гіршу сторону, - пояснив редактор видання Ендрю Коллінс.

Знята в 1972 році, "Глибока глотка", головну роль в якій зіграла жінка з важкою долею Лінда Лавлесс, стала однією з найприбутковіших стрічок в історії кіно. Її поява припала на розквіт сексуальної революції в Америці, і картина швидко придбала культовий статус - це єдиний порнофільм, який показували у звичайних кінотеатрах, повідомляє Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «Порнофільм "Глибоку глотку" визнали класикою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі