Ексклюзиви
понеділок, 24 квітня 2017 14:41

Популярна американська співачка виступить в Україні

Популярна американська співачка виступить в Україні
LP: популярна американська виконавиця виступить в Україні. Фото: muzoko.ru

Популярна американська співачка з італійським корінням Лаура Перголіцці виступить у Києві. Псевдонім виконавиці - LP. Концерт заплануваний на 27 червня в клубі Stereo Plaza.

Про це повідомляє tsn.ua.

У європейських країнах слухачі познайомилися з творчістю LP нещодавно. Після виходу синглу Lost on you, який одразу злетів на вершину чартів. Ролик зібрав понад 112 млн переглядів на офіційному YouTube-каналі співачки.

У Америці LP почала набирати популярність з 2012-го, після виходу Into The Wild. Вона пише пісні не лише для себе. Створювала композиції для Ріанни, Крістіни Агілери, Шер, Ріти Ора та The Backstreet Boys.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома співачка перейшла на українську мову

Кілька днів тому у Facebook LP написала, що виступить в Україні. Першу 1000 квитків на єдиний концерт у Києві цього літа продали менш, ніж за добу.

Рівненські активісти планують влаштувати "теплу" зустріч співачці Ользі Поляковій. Вона в понеділок, 24 квітня, виступатиме у місті з концертом. У коментарях користувачі соцмережі зазначили, що візьмуть із собою яйця та помідори. Основна претензія до співачки - її виступи в Росії та Криму.

Зараз ви читаєте новину «Популярна американська співачка виступить в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі