Ексклюзиви
неділя, 25 червня 2017 13:05

Поп-короля хоронили 2 місяці: скандальна історія вбивства
4

Фотографія ліжка, на якому помер Майкл Джексон. ФОТО: photolium.net
Лікар Конрад Мюррей під час суду над ним. ФОТО: photolium.net
Фотографія ванної кімнати в будинку Майкла Джексона. ФОТО: photolium.net
Шокуючий знімок оголеного тіла співака Майкла Джексона, зроблений під час розтину. ФОТО: open.az

Сьогодні меломани поминають поп-короля Майкла Джексона з нагоди восьмих роковин його смерті. Відомий американський співак помер від передозування медикаментами на 51-му році життя 25 червня 2009-го.

Через тривале розслідування причин смерті артиста публічна церемонія прощання відбулась лише 7 липня, а самі похорони через більше ніж два місяці – 3 вересня 2009 року в Лос-Анджелесі.

На тілі співака було безліч шрамів від 13 пластичних операцій, в тому числі – від операції з видалення раку шкіри на грудях, пише газета The Sun. Розтин виявив у співака кілька зламаних ребер, синці та чотири сліди від серцевих ін'єкцій. Ін'єкціями також були покрити плечі, стегна і передпліччя. Фахівці вважають, що уколи поп-королю робили три рази на день протягом декількох років. У його шлунку не було нічого, крім таблеток. При зрості 178 см він важив близько 51 кілограма. Коли тіло артиста доставили в лікарню, на ньому була перука, бо в останні роки він втратив практично все волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найуспішнішому альбому Майкла Джексона критики пророкували провал

2011-го в Лос-Анджелесі відбувся суд над особистим лікарем Джексона Конрадом Мюрреєм, який був визнаний винним у заподіянні ненавмисної смерті і засуджений до 4 років ув'язнення. За два роки, 28 жовтня 2013-го, лікаря через хорошу поведінку достроково звільнили з-під варти.

  Фотографія ванної кімнати в будинку Майкла Джексона. ФОТО: photolium.net
Фотографія ванної кімнати в будинку Майкла Джексона. ФОТО: photolium.net

Згідно заповіту Майкла Джексона, складеному в 2002-му, його півмільярдні (на той момент) статки і опіку над його трьома дітьми він заповів матері, не залишивши ні цента ні своїм колишнім дружинам, ні батькові. Протягом першого року після смерті Джексона у світі було продано 42,5 млн примірників його альбомів, а сплеск інтересу до співака був настільки великим, що Джексон став рекордсменом серед померлих знаменитостей – в 2015-му він "заробив" $115 млн.

Кліп Джексона "Трилер" занесений до "Книгу рекордів Гіннесу" як найуспішніший в світовій поп-культурі. А найдорожчим за всю історію експерти назвали його кліп "Крик", який обійшовся в $7 млн. 1995-го композиція отримала нагороди в 11 номінаціях музичного телеканалу МТВ.

Зараз ви читаєте новину «Поп-короля хоронили 2 місяці: скандальна історія вбивства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі