Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2018 11:09

Помер музикант британського рок-гурту Veronica Falls

  Барабанщик Патрік Дойл помер у віці 32 років. Фото: Телеграф
Барабанщик Патрік Дойл помер у віці 32 років. Фото: Телеграф

Барабанщик британського інді-гурту Veronica Falls та автор пісень Boys Forever Патрік Дойл помер у віці 32 років. Причини смерті чоловіка не розкриваються.

Колеги Дойла вже висловлюють співчуття. Так, Алекс Капранос з гурту Franz Ferdinand назвав його своїм другом, розумним, веселим і чудовим музикантом, повідомляється на сторінці Boys Forever на Facebook.

Учасник групи Veronica Falls Маріон Гербейн написав в Instagram: "Все болить, і важко знайти потрібні слова, коли виникає відчуття, починаючи від повної серйозності до сумніву. Я радий, що провів одні з найкращих років у моєму житті як учасник групи та друг", повідомляє theguardian.com.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штучний інтелект передбачив переможців премії "Оскар"

Українську документальну стрічку "Переломний момент: війна за демократію в Україні" про революцію та війну в країні показують в кінотеатрах США.

Покази розпочали в одному з найстаріших кінотеатрів Нью-Йорка. Фільм знятий українським режисером Олесем Саніним та оскароносним американським колегою - Марком Джонатаном Гаррісом.

Зараз ви читаєте новину «Помер музикант британського рок-гурту Veronica Falls». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі