Ексклюзиви
неділя, 13 червня 2021 23:50

Помер хореограф Григорій Чапкіс

Танцівник і хореограф, член журі "Танців з зірками" Григорій Чапкіс помер на 92-му році.

Про це повідомив його син Грег Чапкіс в Instagram.

Балетмейстер хворів останнім часом. Узимку хореограф кілька разів потрапляв до реанімації через двостороннє запалення легень, яке йому діагностували в грудні 2020-го.

 

Було важко дихати, але результати на коронавірус були негативні. Напередодні Нового року Григорія Чапкіса виписали з лікарні. Втім, 6 січня знову госпіталізували. Як виявилося, він недолікував запалення легень.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Григорий Николаевич Чапкис (@gregory_chapkis)

Григорій Чапкіс народився 24 лютого 1930 року в Кишиневі. Танцювати почав у 10 років, а вже у 20 працював хореографом у Театрі ім. Івана Франка. З 1955-го знаменитість виступав у складі Державного ансамблю танцю УРСР під керуванням Павла Вірського. Співпраця тривала цілих 27 років. Згодом Чапкіс відкрив власну школу та став суддею шоу "Танці з зірками".

Хореограф був одружений чотири рази та має двох дітей. Остання обраниця зірки, ім'я якої артист не розсекречував, була молодша від нього на 52 роки. Закохані побралися 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Помер хореограф Григорій Чапкіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі