Ексклюзиви
субота, 30 листопада 2013 10:36

Помер актор Юрій Яковлєв

Помер актор Юрій Яковлєв
Фото: peoples.ru

У ніч на 30 листопада на 86-му році життя помер актор театру і кіно Юрій Яковлєв. Про це повідомляє сайт театру імені Вахтангова.

Як повідомляє ИТАР-ТАСС з посиланням на директора театру Євгена Гака, актор помер у лікарні, куди його доставили після того як він знепритомнів. Причину смерті Яковлєва директор театру не повідомив. За його словами, час і місце прощання з артистом будуть озвучені пізніше.

Юрій Яковлєв народився в Москві в 1928 році. У 1952 році він закінчив Щукінське училище і почав грати в театрі Вахтангова. Всього за 51 рік роботи в театрі він зіграв більше 30 ролей. Останній з них стала роль Петра Соріна у виставі "Чайка" за однойменною п'єсою Антона Чехова.

Яковлєв також зіграв понад 70 ролей у кіно. До числа найбільш відомих його кіноробіт входять ролі у фільмах "Іван Васильович змінює професію", "Гусарська балада", "Іронія долі, або з легким паром" і "Кін-дза-дза".

Зараз ви читаєте новину «Помер актор Юрій Яковлєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі