Ексклюзиви
вівторок, 11 жовтня 2011 17:31

Поліція вилучила у Бреда Пітта вогнепальну зброю

Поліція вилучила у Бреда Пітта вогнепальну зброю

Поліція Угорщини вилучила близько 100 одиниць вогнепальної зброї, що призначалася для зйомок фільму "Світова війна Z", в якому в головній ролі зайнятий Бред Пітт, пише у вівторок журнал US Weekly.

При цьому, як наголошується в повідомленні, йдеться не про бутафорський сценічний реквізит, а про справжню бойову зброю. У партії, яка прибула літаком, було 85 повністю придатних для застосування автоматичних гвинтівок.

"Ми можемо підтвердити, що зброя була конфіскована в аеропорту", - сказав Хайду Янош, глава антитерористичного підрозділу угорської поліції. Операція з перехоплення "небезпечного вантажу" була проведена за участю спецназу, зазначає видання.

Використання справжньої зброї при зйомках фільмів - не рідкість, проте в даному випадку документи на прибулу партію не були належним чином оформлені. Так, за даними видання, "стволи" призначалися для приватної особи в Будапешті, а зброя доставлялась як звичайна посилка. За документами всі гвинтівки проходили як "непридатні для бойового застосування"

"Службовці кінокомпаній зробили помилку, привізши зброю без дозволу антитерористичної служби країни. Перевезення такої зброї незаконне, навіть якщо вона призначалася в якості реквізиту для сцени", - сказав Янош.

Бред Пітт, який знімається в головній ролі "Світова війна Z", до інциденту не причетний, зазначає видання.

Режисером нового бойовика в жанрі "постапокаліптика" є Марк Форстер. Фільм оповідає про зомбі, які населили Землю після найбільшої на планеті епідемії. Орієнтовні терміни виходу фільму - грудень 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Поліція вилучила у Бреда Пітта вогнепальну зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі