четвер, 25 липня 2013 12:43

Поки люди бідують, священики купують "мерси", айфони і одяг від Zara
23

Фото: Фото: Facebook

Предстоятель Української православної церкви (Московського патріархату) митрополит Володимир (Сабодан) вчора освятив Андріє-Володимирський храм, розташований на першому поверсі споруджуваного кафедрального собору УПЦ (МП) у Києві.

"Сьогодні в день пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира, святої рівноапостольної княгині Ольги Українська православна церква розпочинає святкування 1025-річчя хрещення Київської Русі", - зазначив прес-секретар предстоятеля УПЦ (МП) протоієрей Георгій (Коваленко).

На освяченні побував також скандальновідомий фоторепортер Влад Содель, який сфотографував численні багатства священнослужителів, які вже не вперше попадають у об'єктиви фото- та відеокамер. Перш за все духівництво не посоромилося приїхати на урочистості на власних недешевих автівках, а таїнство Святої Літургії фіксували на свої айфони.

Тим часом миряни були присутні на освяченні лише частково - людей пустили лише на недобудований майданчик храму, а службу вони дивилися на вивішених зовні плазмових екранах.

Зараз ви читаєте новину «Поки люди бідують, священики купують "мерси", айфони і одяг від Zara». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

123

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути